Get Adobe Flash player

Átlépés a gyengénlátók részére készült változatra.

Cégünkről

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek Cégünk Szolgáltatásait.

Cégünk hűtés és klímatechnikai berendezések szervizelésével, karbantartásával, telepítésével foglalkozik, mely magában foglalja a tervezéstől a kulcsra kész átadásig történő projektek lebonyolítását. Cégünk szerződéses viszonyban áll a több a piacon ismert és közkedvelt klímatechnikai rendszereket gyártó és forgalmazó cégekkel.

Cégünk jogelődje  Lippert és Társa Kft 1993-ban alakult 100%-os magyar tulajdonnal. Kezdetekben 3 alkalmazottat foglalkoztató cég mára 20 többségében magasan képzett szakemberrel dolgozik.

Célkitűzésünk

Az volt kezdetektől fogva, hogy a klimatechnikai karbantartások szakmai színvonala túlmutasson a piacon oly megszokott „poroljuk le és számlázzunk" elven. Ennek érdekében alkalmazunk számtalan az állapotfüggő-karbantartás elvén alapuló műszaki módszert, kapcsolva speciális műszerek és eszközök  alkalmazását.

Nagy örömünkre szolgál, hogy megrendelőink többsége évek óta szerződéses viszonyban áll velünk, ezáltal elmélyült jó partneri kapcsolat kialakítására nyílt lehetőség. Ügyfeleink elégedettségét tükrözi, hogy az elmúlt években Cégünk szerződéses karbantartásból származó nettó árbevétele meghaladta a több száz millió forintot.

A cég központi címe: 

1182 Budapest Körös u. 20

Telefon:     +3620-9443-498

e-mail: 

Központi irodánk:

1182 Budapest Körös u. 20.