Get Adobe Flash player

Átlépés a gyengénlátók részére készült változatra.

Karbantartás

NON-STOP HIBABEJELENTÉS ÜNNEPNAPOKON IS: 06-20-9443-498, 0620-275-5866

Vállalkozásunk egyik kiemelt sikerágazata a szerviz és karbantartási tevékenység.

Az országban egyedül álló műszerparkkal, célszerszámokkal és speciálisan kiképzett szakaemberekkel dolgozunk. Tudomásunk szerint egyetlenek vagyunk, akik a rezgésdiagnosztikai szolgáltatásokat sikeresen integrálták a klímatechnikai rendszerek karbantartási tevékenységébe. Ebbe a profilba tartozik Pl. a lézeres tengelybeállítás, a dinamikus kiegyensúlyozás, ipari rezgésdiagnosztika, mely az emelt színvonalú karbantartási tevékenység elengedhetetlen feltétele.

Ezen tevékenységet számítógépes nyilvántartás, rezgési trendanalízis és mérnöki támogatás mellett látjuk el. Szerviz-autóink non-stop ügyeleti rendszerben járják az országot, ügyfeleink rövid határidővel történő kiszolgálása érdekében.

Az előzőekben említett műszerparkon kívül, értékes alkatrész raktárkészletet vagyunk képesek mozgósítani a helyszínen történő azonnali kiszolgálás végett. Több millió forint értékű helyszíni raktárkészlet áll rendelkezésünkre csapágyakból, ékszíjakból, tömítésekből, különféle kenőanyagokból, hűtőipari gázokból, szűrökből ill. automatikai és áramköri elemekből.

 A következőkben a teljesség igénye nélkül tájékoztatást szeretnénk nyújtani a tevékenységünk során alkalmazott műszerekről, mérésekről és azok dokumentálásáról: Minden karbantartás alkalmával a forgó gépek csapágyairól teljes rezgési spektrumot rögzítünk, melyet a műszer saját memóriájában tárol mérési pontonként. Több ezer mérési pont rögzítését teszi lehetővé a diagnosztikai műszerünk, melyet áttöltünk számítógépbe.

A mérőrendszerhez tartozó diagnosztikai szoftver segítségével minden egyes csapágyat és gépelemet a felvett spektrum alapján kiértékelünk helyszíni, útvonal és gépegység alapján eltárolunk. A rendelkezésre álló adatbázisból a szoftver minden alkalommal meghatározza a kritikus riasztási szinteket, a gép elhasználódási fokát, várható további élettartamát, valamint javaslatot tesz a karbantartási tevékenység megtervezésére. Ennek segítségével válik megvalósíthatóvá az állapot függő karbantartás, mely a gépalkatrészek maximális kihasználását teszi lehetővé, elkerülve a felesleges idő előtti alkatrész cseréket.

 Ezen követelményeket jelentős mértékben segíti kielégíteni a lézeres tengelybeállító műszerünk, mely a géptengelyek 0.01 mm pontos párhuzamosság, szögeltérés-érték segít beállítani, valamint ékszíjtárcsák, szíjhajtások síkban futását hivatott megvalósítani. Diagnosztikai tevékenységünket segíti a villamos-géptesztelő műszerünk, mely percek alatt felméri és diagnosztizálja a villamos gépek elektromos hibáit, mint pl. menetzárlat, tekercszárlat, forgórész hibák, kalickák vezetési hibáit, induktivitási problémák.

A diagnosztikai műszereink mellett élvonalba tartozó szerelőszerszámaink segítik munkánkat. Hidraulikus csapágylehúzók, induktív csapágymelegítő, olajnyomásos szerszámok, emelők, prés levegőkulcsok stb.

SKF Szerszámaink

 Mindezen eszközeink éjjel-nappal ügyeletet ellátó speciálisan berendezett szerviz autóinkban rendelkezésre állnak.

 A karbantartási tevékenység nem ér véget a helyszínen végzett munka befejezésével, hanem a mérési adatok precíz eltárolása, dokumentálása és kiértékelése után kidolgozzuk a gazdaságosabb üzemeltetésre vonatkozó javaslatunkat gazdasági és megtérülési számítások mellékelésével.

Munkatársaink különös gondossággal kezelik ügyfeleink műszaki problémáit, mindent megtesznek a gyors és magas színvonalú kiszolgálás érdekében. Mi valóban életet jelentünk a gépeknek!

Örömünkre szolgált, hogy alkalmunk nyílt bemutatni Cégünk szolgáltatásait. Amennyiben még több információra lenne szüksége, kézséggel állunk rendelkezésére.

Vállaljuk:

HŰTŐGÉPEK, HŰTŐKOMPRESSZOROK, LÉGKEZELŐRENDSZEREK, FANCOILOK, HŐCSERÉLÖK TISZTÍTÁSÁT, FERTŐTLENÍTÉSÉT FELÜLETVÉDELMÉT.